Social Compass

Een greep uit onze klanten

null

null

Betrokken en gericht
Social Compass is betrokken en hebben zich goed op onze fashion producten ingeleefd. Het team oppert ideeën, verbeter voorstellen en geven duidelijk aan wat, wanneer, wie, etc... Er wordt tijdig geëvalueerd, ingesprongen op onverwachte gebeurtenissen en ze geven duidelijke samenvattingen van hun werkzaamheden en resultaten.


Ze zijn o.a. gefocust op het laten groeien van je bedrijf met relevante volgers op social media die écht waardevol en passend zijn bij het merk. Het afwisselende online en persoonlijke contact met Social Compass ervaren we als professioneel en zeer prettig.

Joran van Dam - Staunton Legend

Zeer tevreden

"We zijn zeer tevreden over de resultaten die de samenwerking met Social Compass ons heeft opgeleverd. We zien ons bedrijf effectief groeien op instagram, terwijl wij ons kunnen richten op de content. Een ideale combinatie!

 

Bovendien staat Social Compass steeds ter beschikking om vragen onmiddellijk te beantwoorden en te zoeken naar een model op maat."

Julie Loeckx - julie.loeckx.paintings

Klanten Social Compass

null

null

null

Scheelt super veel tijd
"Het scheelt super veel tijd en ik groei lekker door. Na het volgen van de Instagram cursus voor ondernemers heb ik mijn Instagram pagina flink kunnen verbeteren. Ik moet zeggen dat dit best wat tijd kost en dus heb ik besloten om mijn groei strategie uit te besteden aan Social Compass zodat ik mij kan richten op het maken van waardevolle content en echt contact te houden met mijn (nieuwe) echte geïnteresseerde volgers."

Wesley Boer - wesleyboer.nl

Een gevestigd account

"Sinds enkele maanden maak ik nu gebruik van de Instagram Groeiservice. En heb mijn pagina zien groeien met relevante volgers! Echt super fijn dat ik hier zelf geen moeite voor hoef te doen en ik dit met een gerust hart aan Social Compass kan uitbesteden.

Alain en zijn team weten absoluut waar ze mee bezig zijn en zijn daarnaast niet te beroerd om waar nodig tussentijd aanpassingen te verrichten. Kortom ik ben een happy customer en zal dit nog een hele tijd blijven :-)"

Sascha Hillmann - Innhair

"Ik maak nu al enige tijd gebruik van de diensten van Social Compass en het is in één woord top!


Als eerste hebben ze mijn website gebouwd, nog mooier dan mijn wensen en dat krijg ik dan weer vaak van mijn klanten te horen. Hij is goed zichtbaar, draait goed op alle apparaten en ik kreeg een heldere instructie over hoe ik zelf dingen kon aanpassen/toevoegen. En als ik er eens niet uit kom dan kunnen zij het snel voor mij regelen.


Nu beheren zij ook mijn Instagram en dat groeit enorm! Ik heb zelf weinig met Instagram, maar na herhaaldelijke adviezen van meerdere ondernemers had ik toch maar besloten er iets mee te doen. Maar niet zelf, want daar heb ik geen tijd voor.

Perfect hoe Mischa en Alain en hun team de boel oppakken en in korte tijd zorgen voor een professionele tijdlijn en echte, geïnteresseerde volgers.
Ze geven helder weer wat je kan verwachten en geven ook tips om het zelf nog te boosten d.m.v. bijvoorbeeld een Reel of een verhaal.
Ik kan daarom niet anders zeggen dat ik super blij ben met hun diensten en hoe zichtbaar ik online ben geworden.

Bedankt mannen!"

— Lucas Bes | Luucsmo

Ook een mooie uitdaging?

Daar houden wij van! Plan vrijblijvend een strategiegesprek in met een van onze specialisten om te bekijken wat voor marketingstrategie we voor jouw bedrijf kunnen inzetten.