Social Compass

Gelukt, je Instagram pagina is gekoppeld

Je Instagram pagina is succesvol gekoppeld aan onze telefoon

Wat gaat er nu gebeuren

Belangrijke informatie

1. We hebben zojuist jouw pagina gekoppeld aan een nieuw toestel. Instagram heeft goede beveiligingssystemen. Vaak willen ze controleren of de beheerder weet van de nieuwe inlog. Om dit te verifiëren zul je in de Instagram app een popup te zien krijgen met de tekst: we hebben een ongebruikelijke inlog gedetecteerd uit Servië" (hier bevinden onze telefoons zich). Kies dan voor de optie: "Dit was ik". Zo bevestig je de inlog die je zojuist hebt gedaan en kunnen we direct aan de slag.

2. Heb geduld, wij gaan voor een gezonde, lange termijn groei met echte volgers, geen quick fixes. Het kost tijd om alles goed neer te zetten, vorm te geven en goed op te warmen. Houd daarom rekening met een opstart periode van 5-7 dagen. Na 7 dagen kun je de eerste resultaten verwachten.

3. Houd je eigen acties tot een normaal niveau. Het Instagram algoritme bevat limieten. Het overschrijden van deze limieten kan tot problemen leiden, zoals het tijdelijk niet gebruiken van functies. Onze dienst is er op ingericht dat je zonder problemen Instagram kunt blijven gebruiken. Maar probeer grote hoeveelheden acties, zoals bvb het ontvolgen van honderden mensen op een dag te vermijden of overleg dit eerst met support.

4. Doordat wij voor jou mensen volgen zullen deze ook op je tijdlijn verschijnen. Door je vrienden en andere accounts die je graag ziet toe te voegen aan je 'Beste vrienden' komen deze altijd bovenaan je tijdlijn te staan. Zo kun je ongestoord van je favoriete content blijven genieten.

5.Blijf consistent posten. Pagina's die 3x per week posten en elke dag een story plaatsen groeien sneller dan pagina's die dat niet doen. Hoe beter jouw content en hoe vaker je post, hoe beter het resultaat. 


Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op via support@socialcompass.nl

Team Social Compass