arrow_drop_up arrow_drop_down

Succes behalen met jouw Instagram pagina?

Maak een succes van je eigen brand en groei je onderneming door Instagram

Dat wil ik!

Het maximale uit je Instagram halen

Hoe zou je het vinden om jouw onderneming je de mogelijkheid te geven om elke dag iets te doen wat je echt leuk vind?

Dankzij mijn Instagram pagina kan ik dat doen. Zo krijg ik nu betaald om foto's te posten op mijn Instagram pagina. Zo heb ik van mijn hobby over fashion, mijn werk kunnen maken.

En dat niet alleen, met de strategie uit de cursus help ik momenteel andere bedrijven en ook influencers om van hun pagina een succes te maken. Enkel door de kracht van Instagram leef ik nu het leven waar ik altijd van heb gedroomd en kan ik dag in, dag uit iets doen wat ik echt leuk vind. 

Nu kun je mijn formule volledig 1-op-1 overnemen!

Na het behalen van meer dan 500.000 volgers voor mij en mijn klanten, kan ik jou exact vertellen hoe je binnen enkele stappen meer uit je Instagram kunt halen. Met meer dan 60 lessen ga je leren hoe je jouw brand laat groeien om vervolgens meer leads en klanten te genereren voor je onderneming zodat jij elke dag het leven kunt leiden wat jij wilt.

Ontvang 1-op-1 coaching van Instagram experts

Ondanks alle lessen in de cursus kun je natuurlijk nog vragen hebben. Daarom bieden we 1-op-1 coaching van meerdere Instagram experts. Zij gaan je begeleiden met het opbouwen van een succesvolle pagina zodat jij zo binnen enkele weken:

- Elke dag iets kunt doen wat je leuk vind doordat je meer leads creëert voor je onderneming;

- Meer echte en geïnteresseerde volgers genereert voor jouw brand;

- Je meer omzet gaat genereren.

We gaan er samen voor zorgen dat jij je doelen op Instagram gaat halen zodat jij vrij bent om elke dag te doen wat jij leuk vindt.

De beste Instagram cursus voor ondernemers

De afgelopen jaren ben ik volledig bezig geweest met het behalen van succes op Instagram voor mijzelf en mijn klanten. Door deze ervaring heb ik een vaste formule kunnen ontwikkelen die voor iedereen toe te passen is.

In deze cursus leg ik je in enkele stappen precies uit hoe jij deze formule toe kunt passen voor jezelf en voor anderen.

Daarnaast help ik je, samen met mijn team van Instagram experts, persoonlijk met het behalen van jouw doelen op Instagram.

Deze mensen gingen je voor

Dit is absoluut, 100% de investering waard!

Wat de Instagram cursus van Alain en Mischa mij heeft opgeleverd is niet in een recensie te beschrijven.

Wat ik wel weet is dat het mij veel meer kennis en vaardigheden heeft opgeleverd voor mijn succes op Instagram!

Dit is absoluut de investering waard, met 100%.

Stop met denken en begin met investeren in jezelf.

Stan Dannijs - @tilburgsemannen

Veel inzichten en groeistrategieën

De cursus heeft mij veel inzichten en eye-openers gegeven op het gebied van organische groeistrategieën die écht werken en goed implementeerbaar zijn.


Daarnaast is Social Compass de enige Nederlandse Instagram Community tot nu toe, het is super om daar deel van uit te maken.

Mart Hillen - @marthillen
Echt een aanrader!

Ik ben zo blij dat ik met de cursus gestart ben. Ik heb heel veel geleerd en het is echt de moeite waard.


Daarnaast krijg je snel antwoord op vragen van het team Social Compass. Ik raad deze cursus zeker aan!

Miriam Bel Hadj - @sweetnicethings
"We zijn zowel in engagement als in het aantal volgers sterk gegroeid. Allemaal echte volgers, die passen bij wat wij doen. Ik zou het team van Social Compass daarom zeker aanraden als je op zoek bent naar een manier om je bereik en impact op Instagram te vergroten!"
Martijn van Tongeren - @imu

Ik wilde al een tijdje iets met Instagram gaan doen maar wist niet precies wat en hoe ik het moest aanpakken


Op het internet staat veel, maar veel informatie was outdated of te basic: ik kon er maar geen stappenplan in vinden.


Toen ik deze cursus ben tegengekomen heb ik hem dan ook meteen gevolgd. En het eerste wat ik zo fijn vond aan de training is dat alles vanaf de eerste stap overzichtelijk wordt uitgelegd, waaronder het algoritme: hierdoor begon ik de logica achter instagram in te zien.


Sinds ik de cursus af heb gemaakt, heb ik met slechts een paar tips uit de cursus in 2 weken mijn volgers iets meer dan verviervoudigd en is mijn engagement ook gegroeid.


Naast dat de training jou de kennis oplevert, heb je een like-minded community met hetzelfde doel als jij die je ieder moment kan bereiken met je vragen, dit is misschien wel het meest waardevolle wat Social Compass aanbiedt, uiteindelijk leer je het best van andermans ervaringen en kennis. 

Youssef Harchioui @fityouss

Word nu exclusief member van de Social Compass community bij het aankopen van de cursus!

 • Een community met gelijkgestemden
 • Praat met andere ondernemers en influencers
 • Join groepen uit jouw niche
 • Ontvang exclusieve tips and tricks van het Social Compass team en andere succesvolle ondernemers op Instagram
 • Leer van anderen
 • Breid je netwerk uit
 • Stel vragen of help anderen met het vergroten van hun succes op Instagram
 • Deel je successen
 • Leer van anderen hoe zij hun Instagram business hebben opgebouwd
 • Ook te gebruiken met een app op Apple en Android telefoons!

Wat ga je leren?

Dé Instagram cursus voor zakelijk succes op Instagram. Bewezen strategieën en 1-op-1 coaching van Instagram experts

Wat onze cursisten erover zeggen

Social Compass, geeft een richting aan wanneer je verdwaald bent in een wereld die Instagram heet. De cursus gaf mij inzichten, is overzichtelijk en is inspirerend. Ik zou zeggen, "niet lullen maar poetsen!" Het is de moeite waard. 

Marcel Manuhutu - @feytograaf

De Instagram cursus van Social Compass heeft mij een goed inzicht gegeven in hoe je Instagram het beste kunt gebruiken. In de cursus komen veel nuttige tips aan bod die mij, en al heel veel anderen, heeft geholpen te groeien op Instagram.

Ik begon met 1.307 volgers, rond de 300/400 likes en 500/600 views op mijn story's. Nu precies 2 maanden verder heb ik  2.220 volgers, rond de 800+ likes en 800+ views op mijn story’s!


Naast de cursus alleen is er ook een community, waarin je je vragen kunt stellen.

Alain en alle andere cursisten geven je hier tips waarmee je weer goed op weg kunt op Instagram. 


Kortom, wat mij betreft is Social Compass een echte aanrader!

Indy Vergeer - @indyvergeer

Ik liep al een tijdje met het idee om wat meer uit instagram te willen halen.
Social compass kwam bij mij op de radar door een instagram advertentie voor het gratis webinar.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst wat sceptisch was hoor. Ik kende ze nog niet en ik krijg heel wat van deze cursus aanbiedingen aangeboden. Toch was er iets wat mij bleef aantrekken en uiteindelijk heb ik toch de stap genomen om te starten met de instagram ondernemers cursus.

De cursus begeleid je stap voor stap door het proces om jouw instragam account te verbeteren en leert je hoe dat verder kan uitbreiden.
Het is geen quick fix en net als in mijn vak is het nodige werk en geduld nodig om uiteindelijk een goed resultaat neer te zetten.

Ik sta nog aan het begin van het proces en samen met de leden uit de social compass community bouw ik rustig verder en ben ik benieuwd hoe het er over een jaar bijstaat. Ik kijk er al naar uit. 
Wesley Boer - @wesleyboer.personaltrainer

Wanneer je de cursus aanschaft ontvang je al het onderstaande voor slechts €249 €899

Video cursus (50+ lessen) (€899)

Stap voor stap video training verdeeld over meer dan 60 lessen over hoe je ieder soort Instagram pagina succesvol kunt maken. Zodat jij jouw Instagram doelen gaat verwezenlijken. Kom alles te weten over Instagram en wordt een echte Instagram expert. Laat jouw Instagram pagina's exponentieel groeien.

Besloten community (€399)

Toegang tot de besloten Social Compass community met like-minded Instagram fanaten om vragen te stellen, te leren van elkaar en te netwerken voor meer succes. Geen Facebook groep, maar een professionele omgeving met groepen, boards en 1 op 1 chats.

1 op 1 coaching (€497)

1 op 1 coaching in de community van onze Instagram experts om jou persoonlijk te helpen met jouw Instagram succes.

Instagram succes templates (€237)

Instagram succes templates met waardevolle tips die bewezen werken voor meer succes op Instagram. Leer van de meest succesvolle bedrijven op Instagram en neem hun methodes en strategieën 1-op-1 over. Inclusief de post waardebepaler, zodat je precies weet hoeveel jouw volgende influencer campagne gaat kosten. 

________________________+

Totale waarde: €2.032

Normaal voor €899

Nu voor €249

Kan ook in 2 of 3 termijnen!

Maar nu gebruik van deze tijdelijke korting en ontvang alles wat je nodig hebt om jouw brand te laten groeien om meer echte en waardevolle volgers te creëren.

Bekijk de Instagram Ondernemers Cursus modules

Module 1: De ideale opzet

De afgelopen jaren heb ik verschillende tactieken geprobeerd voor succes op Instagram. Dit proces was met vallen en opstaan. Nu weet ik wat wel en niet werkt wanneer je jouw pagina opzet. Verschillende elementen spreken een belangrijke rol en we zullen deze stap voor stap aan je uitleggen. Hierdoor ben jij voorloper tegenover jouw concurrenten.

Module 2: Content machine

Het leveren van waardevolle content op de juiste tijd is essentieel voor een succesvolle Instagram pagina. In deze module deel ik jou, mijn geheimen over content en hoe jij hier het verschil kunt maken tegenover anderen.

Module 3: Het Instagram algoritme

Het begrijpen van het Instagram algoritme geeft jou de mogelijkheid hierop in te spelen. Er zijn meerdere onderdelen waar het Instagram algoritme naar kijkt om jouw posts te beoordelen en aan jouw volgers te laten zien. Het geeft jou veel mogelijkheden om nog meer personen binnen jouw doelgroep te bereiken. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je het algoritme zoveel mogelijk in jouw voordeel kunt laten werken.

Module 4: Community building

Het opbouwen van een community is een belangrijk onderdeel van succes op Instagram. Je wilt je volgers behouden en fan maken van jou als persoon, brand of van jouw product. Wanneer je jouw community goed bedient kan dit leiden tot een groei hiervan. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je dit doet.

Module 5: Engagement creëren

Engagement is een erg belangrijk onderdeel binnen Instagram. Goede engagement op je post of story leidt tot meer views, likes, comments en volgers. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden en dit is waar ik je in deze module stap voor stap bij ga helpen.

Module 6: ​​​​G​​​​​​​​​​​​roei strategieën

Misschien wel de meeste waardevolle informatie over Instagram op internet vind je in deze module. Hoe zorg je ervoor dat je aantal volgers, likes en comments groeit? In deze module ga ik je alle groei strategieën uitleggen en hoe jij deze kunt inzetten om exponentieel je volgers, likes en comments te laten groeien.

Module 7: Influencer marketing

Influencer marketing is één van de meest effectieve manieren van marketing op dit moment. Je kunt hiermee in een keer duizenden mensen bereiken door influencers in te zetten om jouw dienst of product te promoten. In deze module leg ik je uit hoe je samenwerkingen kunt vinden, wat voor afspraken je moet maken en hoe je jouw samenwerkingen goed kunt onderhouden.
(In onze community zitten al tientallen influencers in ieder soort niche die je direct al kunt benaderen voor een samenwerking.)

Module 8: Conversie

De cursus wordt afgesloten met de module conversie. Hoe kun je volgers op een natuurlijke manier omzetten naar klanten voor de lange termijn. In deze module leer je waar je op moet letten, wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe jij deze kunt vermijden.

Krijg nu direct lifetime toegang tot de Instagram Ondernemers Cursus


Van 100 naar 50.000 echte volgers in 2 jaar tijd

Drie jaar geleden begon ik mijn eigen Instagram avontuur.  Sinds mijn start heb ik meerdere Instagram pagina's opgebouwd en ontwikkeld, door het uitvoeren, testen en verbeteren van alle denkbare groeistrategieën. Mijn eigen pagina is met meer dan 50.000 volgers gegroeid in minder dan 2 jaar. Vandaag de dag begeleid ik bedrijven en andere influencers naar hun succes op Instagram.

Dit heb ik bereikt door eindeloos veel informatie tot me te nemen door middel van blogartikelen, video's, cursussen en podcasts. Vervolgens ben ik alle strategieën en methodes gaan testen op mijn persoonlijke pagina en mijn andere pagina's. Daardoor weet ik precies wat wel werkt en wat niet

Na het succes van mijn eigen pagina's ben ik anderen gaan helpen. En met succes. Momenteel heb ik al meer dan 500.000 echte volgers gegenereerd voor mijn eigen pagina's en die van mijn klanten.

Door middel van deze cursus wil ik mijn nog meer mensen helpen dezelfde resultaten te behalen.


Word nu gratis lifetime VIP member van de Social Compass community bij het aankopen van de cursus!

 • Een community met gelijkgestemden
 • Praat met andere ondernemers en influencers
 • Join groepen uit jouw niche
 • Ontvang exclusieve tips and tricks van het Social Compass team en andere succesvolle ondernemers op Instagram
 • Leer van anderen
 • Breid je netwerk uit
 • Stel vragen of help anderen met het vergroten van hun succes op Instagram
 • Deel je successen
 • Leer van anderen hoe zij hun Instagram business hebben opgebouwd
 • Ook te gebruiken met een app op Apple en Android telefoons!

Alain weet waar hij het over heeft

“De samenwerking met Social Compass is professioneel en modern. Door de vele kennis en gedrevenheid gaat mijn Instagram pagina enorm goed. We communiceren wanneer nodig.


Dit kan op de manieren die mij het beste uitkomen. Mijn bereik op Instagram is meerdere malen vergroot dankzij Social Compass” 
Johnno de Vos - @voskoffie

Super snel gegroeid!

"Na de stap voor stap uitleg in de cursus ben ik precies gaan doen wat Alain mij leerde en heeft mijn pagina inmiddels meer dan 2500 volgers!


Daarnaast sturen merken mij nu producten op om foto's mee te maken. Super leuk!

Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, echt een aanrader!"

Suze Blank - @suzeblank

Enorm waardevol!

Door Alain heeft mijn pagina meer dan 40.000 volgers en kon ik samenwerkingen aangaan met merken die mij betalen om met hun spullen een foto te maken. Ik doe nu elke dag iets waar ik van geniet!
Roy Boersma - @royboersma

Ja! ik wil onbeperkt toegang tot de cursus met de bewezen succes strategieën, de 1-op-1 coaching van Instagram experts én de community!

Veel gestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Na het aankopen van de cursus heb je voor altijd toegang tot deze cursus én de community. Je betaald dus eenmalig voor lifetime toegang!

Wat houdt de community precies in?

In de Social Compass community kun je connecten met like-minded Instagram fanaten. Zo kun je elkaar helpen, netwerken, inspiratie op doen en meer!

Voor wie is deze cursus?

De Social Compass Ondernemers Cursus is voor iedere ondernemer die succes wilt behalen op Instagram. Of je al een gevestigde pagina hebt of als je net begint aan je Instagram avontuur.

Als ik vastloop, kan ik dan vragen stellen?

Ja! Binnen de community kun je vragen stellen over de cursus of over de toepassing hiervan. Hier helpen wij, of andere leden je verder.

Is de Instagram Ondernemers Cursus online of fysiek?

De Instagram Ondernemers Cursus is volledig online. Je kunt hem dus op je eigen gemak, overal bekijken. 

Kan ik direct starten met de cursus?

De cursus is van te voren opgenomen en je kan deze in zijn geheel en op je eigen tempo bekijken. Zodra je de betaling hebt gedaan en de bevestigingsmail hebt ontvangen kan je aan de slag.

Ontvang direct toegang tot de complete Instagram Cursus, de 1-op-1 coaching én exclusief toegang tot de community!