Instagram marketing strategiegesprek

Groei jouw bedrijf door Instagram

Vraag jouw gratis social media audit en gesprek aan en bekijk wat je kunt doen om meer leads en klanten te krijgen.

Alain en Mischa voor gebouw

Gebruik social media zoals het is bedoeld

We weten het, het bouwen van een effectieve online strategie is lastig. Waar moet je beginnen? Wat is belangrijk voor jou? Moet je jouw leven gaan documenteren? Moet je wat berichten gaan promoten? Moet je elke dag wat posten in de hoop dat er iemand je een DM stuurt?

Het kan ook anders ;)

Instagram is een enorm krachtige tool om meer klanten te genereren. Er zijn slechts een aantal onderdelen nodig om dit juist aan te pakken. Een paar onderdelen die, wanneer je ze juist inzet, enorme impact kunnen hebben op je bedrijf.

Ja, dat wil ik!

Laat ons jouw Instagram strategie ontwerpen en uitvoeren...

...zodat jij je kunt focussen op je bedrijf!

Vraag jouw gratis social media audit aan en bekijk waar jouw kansen liggen.

Vraag jouw audit aan

De 3 onderdelen voor meer klanten uit Instagram

checking

Sterke en verzorgde  Instagram pagina

Content vormt de basis van Instagram. Wij verzorgen jouw gehele pagina. Van het maken van een prachtige content kalender tot het posten van de foto's en het toepassen van winnende hashtags.

Volledig ontzorgd op Instagram

Converterende advertenties

Onze eigen ads specialisten bouwen jouw social media campagne. Hiermee gaan we gerichte leads en klanten binnenhalen die passen bij jouw bedrijf.

Organische Instagram groei

Met onze unieke Instagram groei methode groeien wij dagelijks jouw Instagram pagina met echte en geïnteresseerde volgers, voor meer naamsbekendheid en 'social proof'.
Alain en Mischa voor team

Werk samen met dé Instagram experts van Nederland

Sinds 2018 biedt Social Compass Instagram-marketingoplossingen aan klanten in Nederland en België. We werken onze strategieën en marketingtechnieken regelmatig bij om deze  te matchen met het constant veranderende Instagram algoritme. Wij doen dit zodat onze klanten altijd de meest up-to-date service ontvangen. En zo altijd kunnen profiteren van de kansen die Instagram biedt.

Door te werken voor meer dan 200 Instagram ondernemers, weten wij precies wat werkt en wat niet, voor ieder soort bedrijf.

Meer bel afspraken, meer emailadressen, meer directe verkoop... wat je doel ook is wij hebben een passende totaal strategie voor jou.

Jouw social media accounts worden beheerd door een Social Compass Instagram Expert. Samen gaan we aan de slag met jouw marketing.

Ja, dat wil ik!

Deze en meer dan 200 klanten gingen je voor

Nu al nieuwe klanten

"Sinds enkele weken maken wij gebruik van de Instagram Groeiservice. Voor mij maar 1 ding belangrijk : échte volgers, met andere woorden: potentiële klanten voor de zaak. Dit wordt manueel gedaan hier en lijkt voorlopig behoorlijk te lukken.


Hebben al wat contacten gehad en maken al nieuwe klanten, mogelijks dankzij het werk van de Groeiservice. Ik heb het gevoel dat ze er dagelijks mee bezig zijn en nu  kan ik me concentreren op de inhoud van mijn account, alsook het andere werk! Aanrader dus!"

Roel Veys - Sports Target Pro  
Heel blij met de resultaten

"Ik ben heel blij met Social Compass. Instagram is zo lastig te begrijpen vind ik, het verandert constant en nu ik bij Social Compass ben voel ik dat ik niets mis. Als ik een e-mail stuur antwoorden ze heel snel, ze zijn duidelijk en goed bereikbaar en in het Nederlands.

Ik heb meer tijd nu om me bezig te houden met mijn werk, wat ik heel graag wil. Ik vond het heel spannend om mijn Instagram account zo te delen, nog steeds vind ik dat, als ik iets niet begrijp of vragen heb door dat ze goed bereikbaar zijn voel ik me telkens gerustgesteld. Aanrader!"

Helena - helenaandsisters

De beste in Nederland

"Social Compass, de beste van Nederland.


Zonder dit bedrijf, Alain en Mischa, was ik nooit zover gekomen. Ze hebben de beste tools, strategieën en tips & tricks wat ervoor zorgt dat succes op Instagram gegarandeerd is.


Om van hun service gebruik te maken is echt een aanrader!”

Stan Dannijs

Beoordeeld met een 4,4 uit 5
op Trustpilot

Mischa Wassenaar aan de telefoon

Vraag jouw gratis social media audit aan en bekijk waar je kansen liggen.

Jouw persoonlijke social media audit laat zien waar de kansen liggen voor jouw bedrijf.

Tijdens het volgende 1 op 1 strategiegesprek bespreken we het plan en hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

De weg naar jouw ideale klantenSterke Instagram pagina - Jouw Instagram pagina vormt de basis van een goede strategie. Dit houdt in: een strakke tijdlijn, posten op de juiste tijden en slim gebruik van hashtags.
Onze content specialisten bouwen en verzorgen jouw pagina van A tot Z om het maximale uit Instagram te halen.

Converterende advertenties - Online advertenties op social media bieden enorme mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. De beste social marketing experts gaan voor je aan de slag met het opzetten van effectieve online campagnes die jouw investering meerdere malen kunnen terug verdienen.


Meer kwalitatieve volgers - Naast betaalde campagnes is het opbouwen van een following op Instagram een 'must' in deze tijd. Met een sterke following kun je jouw klanten vasthouden en je aanwezigheid vergroten binnen jouw doelgroep.
Jouw persoonlijke groeimanager gaat dagelijks aan de slag om jouw pagina organische te groeien met echte en geïnteresseerde volgers.


Scheelt super veel tijd
"Het scheelt super veel tijd en ik groei lekker door. Na het volgen van de Instagram cursus voor ondernemers heb ik mijn Instagram pagina flink kunnen verbeteren.


Ik moet zeggen dat dit best wat tijd kost en dus heb ik besloten om mijn groei strategie uit te besteden aan Social Compass zodat ik mij kan richten op het maken van waardevolle content en echt contact te houden met mijn (nieuwe) echte geïnteresseerde volgers."

Wesley Boer - wesleyboer.nl

Zeer tevreden

"We zijn zeer tevreden over de resultaten die de samenwerking met Social Compass ons heeft opgeleverd. We zien ons bedrijf effectief groeien op instagram, terwijl wij ons kunnen richten op de content. Een ideale combinatie!

 

Bovendien staat Social Compass steeds ter beschikking om vragen onmiddellijk te beantwoorden en te zoeken naar een model op maat."

Julie Loeckx - julie.loeckx.paintings

Relevante groei

"Sinds enkele maanden maak ik nu gebruik van de Instagram Groeiservice. En heb mijn pagina zien groeien met relevante volgers! Echt super fijn dat ik hier zelf geen moeite voor hoef te doen en ik dit met een gerust hart aan Social Compass kan uitbesteden.

Alain en zijn team weten absoluut waar ze mee bezig zijn en zijn daarnaast niet te beroerd om waar nodig tussentijd aanpassingen te verrichten. Kortom ik ben een happy customer en zal dit nog een hele tijd blijven :-)"
Sascha Hillmann - Innhair
Alain Wassenaar aan de telefoon

Bekijk gratis wat Instagram voor jou kan betekenen

D.m.v. het social media audit kunnen wij een op maat gemaakt Instagram marketing plan voorleggen om jouw doelen te gaan behalen.

Tijdens het volgende 1 op 1 strategiegesprek bespreken we het plan en hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Dit is hoe wij van jouw Instagram pagina een succes maken

1. Tijdens het gesprek bespreken we jouw specifieke situatie en strategie

Vertel ons over jouw bedrijf, jouw branche en jouw concurrenten, en je doelstellingen. Samen bepalen we de beste strategie voor jouw specifieke situatie. Op basis van jouw wensen en behoefte maken we een plan op maat.

2.Wij bouwen en ontwikkelen jouw strategie 

Als we de strategie samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag met het bouwen en opzetten van alle nodige onderdelen. We bellen wekelijks, zo kunnen we snel schakelen en hebben we korte lijnen. Je hebt 1 vast aanspreek punt, wel zo handig.

3. Zie jouw bedrijf groeien

Tijdens het monitoren komen we erachter wat wel en niet zo goed werkt voor jouw doelgroep.

We gaan nu jouw strategie uitbreiden en opschalen voor nog meer resultaat.

Een persoonlijke Instagram strategie

Advertentie strategie

Door het inzetten van advertenties bereik je gericht jouw doelgroep.

Samen bouwen we jouw campagne strategie om zo meer leads en klanten te genereren.


De beste content

Jouw Instagram pagina is de plek waar mensen bepalen of ze met je aan de slag willen.

Wij gaan ervoor zorgen dat er een strakke en overzichtelijke pagina wordt gecreëerd. 


Bouw jouw community

Wij gaan dagelijks actief netwerken met jouw doelgroep. Zo creëer je meer waarde en zal je pagina sterker worden waardoor je meer leads en klanten krijgt dankzij de kracht van Instagram.


Waarom je social media uitbesteden?

Bereik wekelijks duizenden potentiële klanten

Wij verdiepen ons volledig in je bedrijf om de meest effectieve strategie toe te passen.

Genereer meer klanten en omzet

Door Instagram op de juiste manier in te zetten bereik je jouw ideale klanten. Onze unieke combinatie van content, organische groei en betaalde advertenties zorgen voor een brede strategie waarmee je je bedrijf exponentieel kunt laten groeien.

Laat de experts het werk doen

Doen waar je goed in bent. Wij zorgen voor je marketing zodat jij je met de onderdelen bezig kan houden waar je goed in bent.

Bespaar uren per dag

Een goede social media strategie kost tijd. Door deze strategie uit te besteden houdt jij tijd over en behaal je meer resultaat.Dankzij onze ervaring weten we exact wat er nodig is om een goede en winstgevende strategie op te zetten voor jouw bedrijf. 

Ja, ik ben er klaar voor!