Instagram Groeiservice

De #1 Instagram Groeiservice van Nederland

Organische Instagram groei gemakkelijk gemaakt.

Ja, ik wil groeien op Instagram

De #1 Instagram Groeiservice van Nederland

Organische Instagram groei gemakkelijk gemaakt

Ja, ik wil groeien op Instagram

Groei geïnteresseerde volgers

De Instagram Groeiservice laat jouw pagina groeien met echte volgers uit jouw doelgroep.

Bereik gericht jouw doelgroep

Wij zorgen voor een groter bereik met geïnteresseerde mensen binnen jouw niche.

Bewezen succesvolle strategie

Profiteer van de beste groeistrategie van dit moment. Bewezen effectief en getest op honderden pagina's.

800+ klanten gingen je voor

Wij hebben meer dan 800 mensen geholpen naar succes. Ben jij de volgende?

Meer leads voor je bedrijf

Bereik meer dan 3500 echte mensen per maand met jouw pagina. Waarmee je meer leads genereert dankzij Instagram. 

Bespaar 10 uur per week

Groeien op Instagram is tijdsintensief. Wij besteden 2 uur per dag aan jouw Instagram groei. Zodat jij tijd overhoudt voor je bedrijf.

Alain en Mischa voor team

Werk samen met dé Instagram experts van Nederland

Gesticht door 2 broers (Alain & Mischa) aan de keukentafel is Social Compass inmiddels gegroeid tot een compleet marketing bureau. Samen met een team van getalenteerde specialisten helpen we bedrijven met hun online strategie. 

Wij leven ons in, in jouw bedrijf, jouw sector en jouw doelgroep. We houden goed contact en spelen slim in op ontwikkelingen. Wij vormen jouw partner, jouw rechterhand bij een sterke strategie.

We werken onze strategieën regelmatig bij om deze te matchen met het constant veranderende algoritmes. Door intensief te testen, op meer dan 800 Instagram pagina’s, weten wij precies wat werkt en wat niet, voor ieder soort pagina.

Wij doen alles volledig in lijn met de voorwaarden van Instagram en jouw account wordt beheerd door het team van experts van Social Compass.

Ons team heeft niet alleen kennis van groeien, maar kent ook het Instagram algoritme als geen ander. Geen nep-volgers, enkel geïnteresseerde mensen.

Ja, dat wil ik!

Jouw rechterhand bij succes op Instagram

🚀 Stabiele groei met de juiste mensen

Jij beschrijft jouw doelgroep, wij voeren actief interactie met hun uit. Hierdoor zal jouw pagina groeien met echte en geïnteresseerde volgers.


🙋‍♂️ Alleen echte volgers

Wij groeien jouw pagina organisch en volledig volgens de richtlijnen van Instagram. Zo bespaar je uren per week en versnel je jouw Instagram succes. Jij focust je op jouw content, wij zorgen voor meer echte volgers.


🎉 Meer naamsbekendheid en klanten

Door dagelijks actief netwerken met jouw doelgroep creëer je meer waarde en zal je pagina sterker worden. Waardoor je meer leads en klanten krijgt dankzij de kracht van Instagram.

Wij zorgen voor meer volgers...

...zodat jij je bezig kunt houden met de leuke onderdelen op Instagram

Dat wil ik!

Deze en meer dan 800 klanten gingen je voor

Nu al nieuwe klanten

Sinds enkele weken maken wij gebruik van de Instagram Groeiservice. Voor mij maar 1 ding belangrijk : échte volgers, met andere woorden: potentiële klanten voor de zaak. Dit wordt manueel gedaan hier en lijkt voorlopig behoorlijk te lukken.


Hebben al wat contacten gehad en maken al nieuwe klanten, mogelijks dankzij het werk van de Groeiservice. Ik heb het gevoel dat ze er dagelijks mee bezig zijn en nu kan ik me concentreren op de inhoud van mijn account, alsook het andere werk! Aanrader dus!

Roel Veys - Sports Target Pro  
Heel blij met de resultaten

Ik ben heel blij met Social Compass. Instagram is zo lastig te begrijpen vind ik, het verandert constant en nu ik bij Social Compass ben voel ik dat ik niets mis. Als ik een e-mail stuur antwoorden ze heel snel, ze zijn duidelijk en goed bereikbaar en in het Nederlands.

Ik heb meer tijd nu om me bezig te houden met mijn werk, wat ik heel graag wil. Ik vond het heel spannend om mijn Instagram account zo te delen, nog steeds vind ik dat, als ik iets niet begrijp of vragen heb door dat ze goed bereikbaar zijn voel ik me telkens gerustgesteld. Aanrader!

Helena - helenaandsisters
De beste in Nederland

"Social Compass, de beste van Nederland.


Zonder dit bedrijf, Alain en Mischa, was ik nooit zover gekomen. Ze hebben de beste tools, strategieën en tips & tricks wat ervoor zorgt dat succes op Instagram gegarandeerd is.


Om van hun service gebruik te maken is echt een aanrader!”

Stan Dannijs - stan_dannijs

"Andere mensen die je Instagram account gaan "boosten". Mijn alarmbellen gaan dan altijd meteen af. Maar toen ik met Alain aan tafel zat, merkte ik dat hij echt wist waar hij het over had. Draait continue tests om zeker te zijn dat het Instagram algoritme niet verpest wordt + de manier waarop de "boost" wordt ingezet is geen spam of bot-achtige manier.


Er zit een menselijke benadering achter en dat overtuigde mij om het eens te proberen. Want Instagram is een social media platform en daar draait het om mensen. Hoewel wij die connectie aan willen gaan met onze achterban, pastte het op dat moment niet om intern een uitgebreide strategie daarvoor te voeren.


Dat is waar Social Compass ons enorm heeft geholpen, want we zijn zowel in engagement als in het aantal volgers sterk gegroeid. Allemaal echte volgers, die passen bij wat wij doen. Ik zou het team van Social Compass daarom zeker aanraden als je op zoek bent naar een manier om je bereik en impact op Instagram te vergroten!"
Martijn van Tongeren - Internet Marketing Unie

Dit is hoe wij van jouw Instagram pagina een succes maken

1. Aanmelden en analyseren

Kies het pakket wat het beste bij jou pagina past. Vertel ons vervolgens over jouw account, jouw doelgroep en jouw branche, en we zullen de beste accounts analyseren. 

2. Koppel je pagina aan onze fysieke telefoons

Ons team neemt contact met je op per mail. We koppelen jouw pagina aan onze fysieke telefoon. Geen computer programma of rare bots. Zo houden we je pagina authentiek en veilig en voldoen we aan de richtlijnen van Instagram. Vervolgens gaan we starten met het groeien van jouw Instagram pagina. 

3. Zie je pagina groeien met geïnteresseerde volgers

Aangezien we profielen van accounts targeten die al geïnteresseerd zijn in jouw type content, product of dienst is de kans groot dat ze ook interesse hebben in de soortgelijke content dat jij aanbiedt. Hierdoor groeit jouw pagina met kwalitatieve volgers die betrokken zijn bij wat je doet. 

4. Optimaliseren en opschalen

Na de eerste 4 weken hebben wij data verzameld over jouw doelgroep en welke pagina's beter converteren dan anderen. Afhankelijk van jouw gekozen pakket optimaliseren we jouw groeistrategie om nog sneller en efficiënter te groeien!

Instagram Groeiservice

  • Bespaar kostbare tijd
  • Bereik gericht jouw doelgroep
  • Meer echte en geïnteresseerde volgers
  • Jouw eigen Instagram partner
  • Hogere engagement op je posts
  • Meer bereik voor jouw brand
  • Snelle en persoonlijke service

Klanten beoordelen ons met een 4,4 uit 5 op Trustpilot

Start nu met de Instagram Groeiservice
De meest innovatieve manier voor Instagram groei

* Prijzen exclusief 21% btw.

Per periode opzegbaar

Bij ons zit je nergens aan vast. Kies je voor een kwartaalabonnement, dan kun je deze voor het einde van het kwartaal gewoon stopzetten. De daarop volgende periode zal je abonnement niet doorlopen.

Hetzelfde geldt voor een halfjaarabonnement; deze kun je voor het einde van elk halfjaar stopzetten, waarna deze niet meer wordt verlengt.

Social Compass is betrokken en hebben zich goed op onze fashionproducten ingeleefd. het team opereert ideeën, verbetervoorstellen en geven duidelijk aan wat, wanneer, wie, etc... Er wordt tijdig geëvalueerd, ingesprongen op onverwachte gebeurtenissen en ze geven duidelijke samenvattingen van hun werkzaamheden en resultaten. Ze zijn o.a. gefocust op het laten groeien van je bedrijf met relevante volgers op social media die écht waardevol en passend zijn bij het merk. Het afwisselende online en persoonlijke contact met Social Compass ervaren we als professioneel en zeer prettig.
Joran van Dam - Staunton Legend

Scheelt super veel tijd

Het scheelt super veel tijd en ik groei lekker door. Na het volgen van de Instagram cursus voor ondernemers heb ik mijn Instagram pagina flink kunnen verbeteren. Ik moet zeggen dat dit best wat tijd kost en dus heb ik besloten om mijn groei strategie uit te besteden aan Social Compass zodat ik mij kan richten op het maken van waardevolle content en echt contact te houden met mijn (nieuwe) echte geïnteresseerde volgers.

Wesley Boer - wesleyboer.nl

De juiste doelgroep

We zijn zeer tevreden over de resultaten die de samenwerking met Social Compass ons heeft opgeleverd. We zien ons bedrijf effectief groeien op instagram, terwijl wij ons kunnen richten op de content. Een ideale combinatie!

 

Bovendien staat Social Compass steeds ter beschikking om vragen onmiddellijk te beantwoorden en te zoeken naar een model op maat.

Julie Loeckx - julie.loeckx.paintings
Relevante volgers
"Sinds enkele maanden maak ik nu gebruik van de Instagram Groeiservice. En heb mijn pagina zien groeien met relevante volgers! Echt super fijn dat ik hier zelf geen moeite voor hoef te doen en ik dit met een gerust hart aan Social Compass kan uitbesteden.

Alain en zijn team weten absoluut waar ze mee bezig zijn en zijn daarnaast niet te beroerd om waar nodig tussentijd aanpassingen te verrichten. Kortom ik ben een happy customer en zal dit nog een hele tijd blijven :-)"
Sascha Hillmann - Innhair

Bespaar met Social Compass

Bespaar 2 uur per dag

Door onze ervaring en efficiënte manier van werken bespaar jij zo'n 2 uur per dag aan interactie op Instagram.

7 dagen per week

7 dagen per week wordt er gewerkt om jouw pagina te laten groeien. Dus ook als jij druk bent met iets anders groeien wij jouw Instagram pagina. 

Bereik 4000+ geïnteresseerde mensen per maand

Onze unieke methode bereikt 4000+ geïnteresseerde mensen per maand voor jouw pagina.

Goedkoper dan dat jijzelf aan de slag gaat

Wij werken 7 dagen per week. De gemiddelde gebruiker is 2 uur bezig met de acties die wij dagelijks doen. Dit nemen we volledig van jouw over. En vaak nog voordeliger dan dat jijzelf die tijd erin steekt. 

Bespaar tijd

Door jouw Instagram groei uit te besteden houd je tijd over, tijd die jij vervolgens kunt besteden aan jouw business.

Bespaar geld

Door onze efficiënte manier van werken is ons tarief vaak voordeliger dan dat je het zelf doet.
Helemaal top!

"Helemaal top! Ik vind het allemaal super top! Ik heb veel minder tijd hoeven besteden aan instagram.

En ik ben super blij met de resultaten.


Jullie doen precies wat ik verwacht van jullie dienst!"

Dyenne Van Liempd - 
Jayanna_linsey

We zijn zeer tevreden over de groeiservice

"Fijn om een partner te hebben die verstand heeft van het laten groeien van je instagram, met kwalitatieve volgers.

 

Voor ons is het bereik in de juiste doelgroep enorm belangrijk en met Social Compass lukt dat heel goed."

Dieudonnee de Voogd - Zuiver Yoga
Super service!

Social Compass en het team hebben mij enorm geholpen met het laten groeien van mijn instagram in slechts 6 maanden.


Ik ben zeer tevreden met hun service! :)

Patrick Slurink - fitmetpatrick

Nog meer voordelen

Groei echte volgers en versterk je pagina

Wij zorgen ervoor dat jouw Instagram community actief betrokken blijft, zodat je nieuwe volgers krijgt een en hoge engagement op je pagina behoudt.

Wij gaan voor 100% echte volgers, die we met de hand selecteren. Jij vertelt ons jouw doelgroep, wij gaan actief netwerken.

 Echte volgers en echte engagement is de beste strategie voor de lange termijn. Wij laten je pagina organisch groeien en volledig in lijn met de voorwaarden van Instagram 

Geen shady methodes of rare strategieën. Enkel kwalitatieve volgers waar je op kunt bouwen!

Professionaliteit uitstralen met jouw pagina

Door meer echte en geïnteresseerde volgers te hebben kom je professioneler over en kun je met je Instagram pagina veel meer bereiken.

Op basis van jouw niche gaan wij aan de slag met jouw account. Wij zorgen voor jouw Instagram succes! 

Bereik de juiste mensen op Instagram en verwezenlijk jouw doelen! Behaal meer succes, meer klanten en omzet met onze unieke groei methode. Jij zorgt voor toffe content, wij zorgen ervoor dat de juiste mensen jouw content zien. 


Word jij ons volgende succes verhaal?

Aanmelden
Meer interactie met de potentiële klant

"Propeaq is tevreden, het doel was meer volgers en daar wordt aan gewerkt.


We zien meer interactie met de potentiële klant wat altijd goed is. Als je over het algemeen meer volgers wil raad ik het zeker aan."

Huub van den Eertwegh - propeaq_lightglasses

Enorm goed bevallen

"Ik heb gebruik gemaakt van de Groeiservice van Social Compass. Ik heb een directe groei gemerkt met volgers die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de content die ik plaats.


Door de service en begeleiding weet ik nu wat ik moet doen om een gezond instagram account te onderhouden en te laten groeien. Verder kon ik met mijn vragen altijd terecht en werd ik uitgebreid geholpen."

Roy Boersma - royboersma

Relevante volgers

"Meer dan 100 volgers per week, goede klantenservice ook. De resultaten zijn boven verwachting, had er eerder mee moeten beginnen.


Je kan tegenwoordig niet zonder een goede Instagram profiel en waardevolle volgers. Het team van Social Compass helpt hier erg goed bij.”

Men Style Legends - menstylelegends

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het precies?

Vertel ons over jouw account en beschrijf jouw doelgroep. Aan de hand van jouw opgegeven data gaan wij actief netwerken met jouw doelgroep (stories kijken, commments liken, volgen en ontvolgen) vanaf jouw account. Op deze manier zal jouw account opvallen en zullen je volgers groeien. Uiterlijk 24 uur na je aanmelding neemt ons team contact met je op om de onboarding af te ronden. Zo gaan we je pagina koppelen aan een van onze telefoons en krijg je toegang tot je dashboard waar je alle voortgang kunt meten (afhankelijk van het gekozen abonnement). Onze fysieke telefoons voert acties uit op jouw Instagram pagina. Geen bot dus, maar een echte telefoon aangestuurd vanuit ons kantoor die elke dag voor jouw Instagram pagina werkt. Hierdoor kunnen wij de veiligste en tegelijkertijd meest kwalitatieve Instagram groei realiseren.

Hoeveel groei kan ik verwachten?

De hoeveelheid groei is moeilijk te bepalen en ligt aan een groot aantal factoren zoals, het algoritme van dat moment, kwaliteit foto's, hoogte van de engagement, hoeveelheid volgers op dit moment, type pagina en niche. Wij streven naar 200 - 600 volgers per maand voor persoonlijke pagina's en 150 - 400 volgers per maand voor bedrijfspagina's. Ons doel is niet alleen meer volgers, maar ook bij een grotere paginawaarde. Daarmee kun je uiteindelijk meer rendement halen uit je Instagram pagina.

Hoe lang is de overeenkomst

Instagram groei is een lange termijn proces. Daarom gaan zeggen we dat we minimaal 3 maanden nodig hebben om een significante impact te maken op jouw pagina. Echter, bij ons zit je nergens aan vast. Kies je voor een maand abonnement, dan kun je deze voor het einde van de maand gewoon stopzetten. De daarop volgende maand zal je abonnement niet doorlopen. Hetzelfde geldt voor een kwartaal abonnement; deze kun je voor het einde van elk kwartaal stopzetten, waarna deze niet meer wordt verlengt.

Is de service veilig?

Ja! Wij werken volledi met fysieke telefoons, dit is volledig in lijn met de gebruiksvoorwaarden van Instagram. Daarnaast blijven we altijd binnen de limieten van Instagram, zo houden wij jouw pagina veilig.

Posten jullie ook foto's op mijn account?

Nee, jij blijft zelf foto's posten. Jij zorgt voor de content, wij zorgen ervoor dat meer mensen jouw content zien!

Hoe loggen jullie in op mijn account?

Uiterlijk 24 uur na je aanmelding neemt ons team contact met je op via de mail. Hier krijg je toegang tot je eigen dashboard en ontvang je een link waarmee je veilig je account kunt koppelen aan onze fysieke telefoon. Indien je kiest voor ons Ultimate abonnement dan upload je jouw account gegevens in onze beveiligde omgeving. Hiermee koppelen we jouw pagina aan ons toestel en verwijderen we vervolgens alle gegevens uit de database. 

Kan ik mijn account als normaal gebruiken?

Jazeker, onze diensten bevinden zich op de achtergrond. Houd er wel rekening mee dat je niet veel mensen gaat volgen of ontvolgen. Het zou geweldig zijn als je, je eigen acties beperkt tot een normaal niveau. Het advies is om niet te veel accounts te gaan volgen of te ontvolgen. Wij zijn er immers voor om deze extra acties voor jou uit handen te nemen.

Wat gebeurt er met mijn volgers als ik opzeg?

Niks, alle volgers blijven staan. Dit zijn namelijk echte mensen die organisch met jouw pagina interactie hebben uitgeoefend. 

Maken jullie gebruik van een bot?

Instagram blijft hard optreden tegen bots die een mobiele telefoon simuleren. Aangezien wij interacties uitvoeren met echte telefoons kunnen wij de veiligste en tegelijkertijd meest kwalitatieve dienst aanbieden. Wij voeren namens jou gerichte acties uit met mensen binnen jouw doelgroep. De acties die wij namens jou uitvoeren hangen af van het gekozen pakket, maar kunnen bestaan uit: Stories bekijken, Stories liken, reacties liken, volgen, ontvolgen, foto's liken en DM berichten versturen.

Krijg ik nep-volgers of nep-likes?

Nee! Wij werken volledig volgens de richtlijnen van Instagram en netwerken actief met jouw doelgroep. Dit zorgt voor organische groei van jouw account. Wij kopen geen nep-volgers of nep-likes voor jouw account.

Hoe lang hebben jullie nodig om van mijn pagina een succes te maken?

Gemiddeld genomen zie ja na 2 weken resultaat. Omdat Instagram groei een lange termijn proces is, hebben we minimaal 3 maanden nodig om echt impact te kunnen maken.

Hoeveel volgers moet ik hebben om het goed te laten werken?

Onze manier van werken werkt voor ieder account, van elke grote. Het maakt niet uit of je 50 of 5.000 volgers hebt! Elk account krijgt dezelfde excellente aandacht!

Ja! Ik wil exponentieel groeien!

Aanmelden