Social Compass

Copy Boosters helpt bedrijven aan meer leads, nieuwe klanten en meer omzet dankzij onweerstaanbare teksten. Van website teksten tot funnels en social media content; you name it, they write it. Hun copywriters zijn ware meesters in het toepassen van oeroude storytelling principes en combineren dat met state-of-the-art marketingtechnieken. Waarmee ze zorgen voor teksten die raken.

10+

Uur per week aan werk uit handen genomen

Volgers per maand aan stabiele groei

Nieuwe kwalitatieve volgers totaal

🎯 Het doel

Het doel met Instagram pagina van Copy Boosters was om het bedrijf neer te zetten als dé expert op het gebied van copywriting in Nederland. Met de pagina willen ze mensen zowel waarde geven om zodoende autoriteit uitstralen binnen hun vakgebied. Om vervolgens een sterke community te bouwen, social proof te creëren en om volgers om te zetten naar klanten.

🚀 Aanpak

Voor de uitwerking van dit doel hebben we een pagina ontworpen met sterke visuele content om in een oog opslag duidelijk te maken wie Copy Boosters is en wat ze voor je kunnen betekenen. Daarnaast zijn we gestart met een Groeiservice campagne met daarin de focus om mensen die meer uit hun marketing willen halen middels copy te bereiken.

Dit hebben we gedaan door goed te kijken waar binnen het Instagram deze doelgroep reeds aanwezig is en waar zij momenteel interesse in tonen.


Vervolgens voerde we dagelijks interactie uit met de doelgroep vanuit de Instagram pagina van de Copy Boosters. Hiermee komt de pagina frequent voorbij en verhoogde we het aantal profielbezoekers en uiteindelijk het volgersaantal.

Vervolgens wordt de doelgroep betrokken gehouden door consistent waardevolle content te plaatsen. Hiermee bouwen we aan een hechte community die uiteindelijk meer leads en klanten oplevert. En dat op een organische manier.

🎉 Resultaat

Als gevolg van deze uitwerking is de pagina inmiddels met bijna 1.500 nieuwe volgers gegroeid en blijft de pagina met zo’n 200 nieuwe volgers per maand doorgroeien. Hiermee wordt continu gewerkt aan een sterke Instagram pagina met die vertrouwen en autoriteit uitstraalt. Daarnaast hebben we de klant zo’n 10+ uur per week aan werk uit handen genomen doordat wij deze volledige Instagram strategie uit handen hebben genomen.

Eric de Jong

Eigenaar - Copy Boosters

Fantastische samenwerking!

Ik kan het iedere ondernemer aanraden die wil groeien op Instagram en daar zelf niet voldoende tijd of kennis voor heeft. Het gaat sneller dan ik had verwacht en het zijn ook nog eens relevante volgers. Daardoor haal ik op korte termijn al veel meer uit Instagram dan ik ooit zelf had kunnen doen!