Veel Gestelde Vragen Instagram Groei Service
                                   

Instagram Groei Service

Hoe werkt het precies?

Vertel ons over jouw account en doelgroep. Vervolgens ontwerpen wij een strategie die jouw doelgroep bereikt. Dan gaan wij actief netwerken met jouw doelgroep (likes, commments liken en volgen) uitvoeren vanaf jouw account. Wij doen dit gericht naar jouw doelgroep. Op deze manier zal jouw account opvallen en zullen je volgers groeien. Wij doen dit op grote schaal om zo jouw groei te maximaliseren! Wij doen dit volledig handmatig, dus geen bots of software. Iedere klant krijgt een eigen accountmanager die zich inzet op van jouw pagina een succes te maken.

Hoeveel groei kan ik verwachten?

De hoeveelheid groei is moeilijk te bepalen en ligt aan de volgende factoren:
- Kwaliteit foto's
- Hoogte van de engagement
- Hoeveelheid volgers op dit moment
- Type pagina
- In welke niche de pagina zich bevindt.

Gemiddeld genomen groeien onze klanten tussen de 300 en 3000 volgers per maand.

Is er een opzegtermijn?

Bij ons zit je nergens aan vast. Kies je voor een maand abonnement, dan kun je deze aan het begin van de maand gewoon stopzetten. De daarop volgende maand zal je abonnement dan stopgezet worden.
Hetzelfde geld voor een kwartaal abonnement; deze kun je aan het begin van elk kwartaal stopzetten. De daarop volgende kwartaal zal je abonnement dan stop gezet worden.

Hoe kan ik betalen?

Wij accepteren iDeal en Bancontact. Bij de eerste betaling geef je een mandaat af. In het vervolg wordt het bedrag automatisch van je rekening af geschreven.

Is de service veilig?

Ja! Wij werken volledig handmatig, dit is volledig in lijn met de gebruikersvoorwaarden. Daarnaast blijven we altijd binnen de limieten van Instagram, zo houden wij jouw pagina veilig.

Posten jullie ook foto's?

Nee, jij blijft zelf foto's posten. Jij zorgt voor de content, wij zorgen ervoor dat meer mensen jouw content zien!

Hoe loggen jullie in op mijn account?

Via ons eigen portaal kun je veilig je wachtwoord uploaden. Na 3-6 dagen zal de accountmanager inloggen op jouw account. Omdat dit een inlog is die nog niet eerder is voorgekomen, zal Instagram een beveiligingsmelding versturen naar jou. Dit kan een 6-cijferige code zijn of een melding met: was jij dit? Mocht je een code ontvangen, stuur deze dan zsm door naar info@socialcompass.nl. De code is een beperkte tijd geldig en zo kan de accountmanager zo snel mogelijk aan de gang. Mocht je een pop-up krijgen met: we hebben een ongebruikelijke inlog gedetecteerd. Kies dan voor de optie: Dit was ik. Zo geef je de accountmanager toegang en kan hij aan de slag.

Kan ik mijn account als normaal gebruiken?

Jazeker, onze diensten bevinden zich op de achtergrond. Houd er wel rekening mee dat je niet nog veel mensen gaat volgen of ontvolgen. Het zou geweldig zijn als je, je eigen acties beperkt tot een normaal niveau. Het advies is om niet te veel accounts te gaan volgen of te ontvolgen en niet nog extra veel gaat liken en commenten. Wij zijn er immers voor om deze extra acties voor jou uit handen te nemen. Het is geen probleem als je 20-30 foto's per dag liked en de zelfde hoeveelheid comments plaatst. Doe dit echter wel verspreid over de dag.

Wat gebeur met mijn volgers als ik opzeg?

Niks, alle volgers blijven staan. Dit zijn namelijk echte mensen. Wij verwijderen al jouw gegevens wel uit onze systemen. Wil je op een later moment weer starten, meld je dan opnieuw aan.

Ik heb me aangemeld, wat nu?

Tof dat je je hebt aangemeld! Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Daarna ontvang je een mail om veilig je gegevens te uploaden in ons portaal en ontvang je een mail met toegangslink tot ons analytics portaal. Als wij jouw gegevens hebben zal de accountmanager inloggen op jouw pagina en gaan starten. Dit kan 3 tot 6 dagen duren na aanmelding.

Krijg ik nep-volgers of nep-likes?

Nee! Wij werken volledig handmatig en netwerken actief met jouw doelgroep. Dit zorgt voor organische groei van jouw account. Wij kopen geen nep-volgers of nep-likes voor jouw account.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Over het algemeen zul je direct nadat wij starten resultaten zien. Houd rekening met een opwarm periode van 1-3 weken. Het Instagram algoritme kan negatief getriggerd worden als je direct veel acties uitvoert. Daarom bouwt de accountmanager langzijn de hoeveelheid acties per dag op.

Welke acties doen jullie allemaal voor mij?

Wij doen de volgende acties voor jou om jouw pagina te laten groeien:
- Volgen
- Ontvolgen
- Liken
- Comments liken

Wij plaatsen dus geen comments names jou. Dit vinden wij te persoonlijk en niet authentiek. Het is geen probleem als je zelf nog een aantal comments plaatst per dag. Houdt dit echter wel tot een normaal niveau (10-20 per dag).

Hoe zorgen jullie ervoor dat ik volgers krijg?

Wij zorgen voor echte volgers door handmatig te netwerken met jouw doelgroep. Wij netwerken actief met de door jou opgegeven doelgroep (liken, volgen, ontvolgen en comments liken) vanaf jouw profiel. Wij doen dit gericht naar jouw doelgroep. Op deze manier zal jouw doelgroep jouw account opvallen en zullen je volgers groeien.

Hoeveel volgers moet ik hebben om het goed te laten werken?

Onze manier van werken werkt voor ieder account, van elke grote. Het maakt niet uit of je 50 of 5.000 volgers hebt! Elk account krijgt de zelfde excellente aandacht!

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je het antwoord op jouw vraag nog niet gevonden? Neem contact met ons op via contact in de menu balk!