Instagram Managementservice

Jouw socials van gewoon naar geweldig?

Laat dé social media experts van Nederland jouw socials beheren.

Een vaste social media manager

Je krijgt een eigen content specialist die jouw socials van A tot Z gaat beheren.

Sociale kanalen om trots op te zijn

Socials waar je echt trots op bent en waar je conculega's jaloers op zijn. Dat is ons streven.

Groeien met kwalitatieve volgers

Onze Management service is altijd in combinatie met onze Instagram Groeiservice. Hiermee groei je dus ook structureel met echte volgers.

Geen zorgen meer over jouw socials

Bespaar uren per week en verzeker jezelf van sterke sociale kanalen.

Altijd de beste hashtags bij je posts

Wij gebruiken de juiste hashtags voor elke posts. Op deze manier heb je altijd het beste bereik binnen jouw doelgroep.

Pagina optimalisatie

Wij optimaliseren jouw pagina zodat deze het beste aansluit bij jouw doelgroep en het Instagram en Facebook algoritme.

Laat dé social media experts van Nederland jouw socials beheren

Met de Management service ga je voor het beste resultaat voor jouw sociale kanalen. Jouw eigen social media expert ontwerpt een krachtige content strategie voor jouw pagina's. Elke maand ontvang je de volledige content planning en zie je hoe jouw sociale kanalen eruit komen te zien.

Door de regelmatige voortgangsgesprekken, blijven we up-to-date met de laatste ontwikkelingen in jouw organisatie en spelen hier slim op in. 

Door de combinatie met onze Instagram Groeiservice worden jouw sociale kanalen niet enkel een fantastisch visite kaartje, maar zullen er ook dagelijks nieuwe mensen jouw pagina ontdekken. En dat allemaal organisch, zonder een euro aan betaalde advertenties.

Jouw socials verzorgd van A tot Z

🙋‍♂️ Vaste content manager met ervaring

Jouw social media marketeer op afstand. Een vaste specialist die jouw sociale kanalen tot in de puntjes verzorgd. Zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.


🚀 Groeien met kwalitatieve volgers

Onze Instagram Groeiservice zorgt voor een stabiele stroom van kwalitatieve volgers, zonder geld in advertenties te stoppen. Een persoonlijke groeimanager groeit handmatig jouw Instagram pagina.

🎉 Sociale kanalen om trots op te zijn

Wij zetten niet 'even' wat content online. Wij ontwerpen zorgvuldig jouw tijdlijn, maken strakke designs en denken actief mee met jouw bedrijf of merk. 


Wij verzorgen je gehele social media

...zodat jij je kunt focussen op je bedrijf

Wat onze klanten zeggen

Heel blij met de resultaten
"Ik ben heel blij met Social Compass. Instagram is zo lastig te begrijpen vind ik, het verandert constant en nu ik bij Social Compass ben voel ik dat ik niets mis. Als ik een e-mail stuur antwoorden ze heel snel, ze zijn duidelijk en goed bereikbaar en in het Nederlands.

Ik heb meer tijd nu om me bezig te houden met mijn werk, wat ik heel graag wil. Ik vond het heel spannend om mijn Instagram account zo te delen, nog steeds vind ik dat, als ik iets niet begrijp of vragen heb door dat ze goed bereikbaar zijn voel ik me telkens gerustgesteld. Aanrader!"
Helena - helenaandsisters
Zeer tevreden

"We zijn zeer tevreden over de resultaten die de samenwerking met Social Compass ons heeft opgeleverd. We zien ons bedrijf effectief groeien.


Bovendien staat Social Compass steeds ter beschikking om vragen onmiddellijk te beantwoorden en te zoeken naar een model op maat."

Julie Loeckx - MONTREAL
Betrokken en gericht
Social Compass is betrokken en hebben zich goed op onze fashion producten ingeleefd. Het team oppert ideeën, verbeter voorstellen en geven duidelijk aan wat, wanneer, wie, etc... Er wordt tijdig geëvalueerd, ingesprongen op onverwachte gebeurtenissen en ze geven duidelijke samenvattingen van hun werkzaamheden en resultaten.


Ze zijn o.a. gefocust op het laten groeien van je bedrijf met relevante volgers op social media die écht waardevol en passend zijn bij het merk. Het afwisselende online en persoonlijke contact met Social Compass ervaren we als professioneel en zeer prettig.
Joran van Dam - Staunton Legend

Enkele voorbeelden van ons werk

LXRY Home

Bij een organisatie die zich bezig houdt met de verhuur van luxe woningen en appartementen hoort een pagina die aansluit bij deze kernwaardes. Hiervoor combineren we krachtige content met een prachtig filter en een subtiele overlay-grid. Hiermee accentueren we de kernwaardes: pure ontspanning, ultiem geluk en totale luxe. Dit hebben we vertaald naar een pagina waarbij dit in één oogopslag zichtbaar is.

Staunton Legend

Van een pagina met weinig continuïteit naar een strak en verzorgd geheel wat het label echt representeert: luxe, travel & comfort. Binnen de fashion is een strakke en verzorgde pagina een must en dat is wat we hier hebben gecreëerd. Door goed te luisteren naar de kernwaardes van het merk hebben we in korte tijd een content kalender kunnen neerzetten waarmee de bezoeker in 1 oogopslag een totaalbeeld krijgt van het merk. 

Chef Steven Klein Nijenhuis

Een sterre chef gaat voor extreme kwaliteit in al zijn gerechten. Dit is exact wat wij hier met de Instagram pagina ook hebben gedaan. Goede kwaliteit foto's gecombineerd in een strak en verzorgd geheel. Zodat de Instagram pagina dezelfde kwaliteit uitstraalt zoals de gerechten. Waardoor de gerechten zowel in het restaurant als online de uitstraling krijgen die ze verdienen. 

Marco Grandia

Met een fish eye-lens vastgeplakt aan een oude videocamera begon Marco Grandia met het filmen van zijn skateboardvrienden. Inmiddels is zijn werk honderden miljoenen keren bekeken, maar zijn social media kanalen waren nog niet helemaal op ditzelfde niveau.Binnen zijn branche worden socials gezien als een online portfolio. Wat een grote rol speelt binnen de selectie procedure van klanten. Een professionele pagina was daarom erg belangrijk. Door grote namen terug te laten komen op thumbnails, sterke captions te schrijven en de pagina zo goed mogelijk te analyseren en optimaliseren, hebben we een krachtig visitekaartje ontwikkelt voor zijn merk.

Meer voorbeelden van de mogelijkheden

De Management service

  • Een persoonlijke content specialist die mee denkt en inspireert 
  • Altijd icm onze unieke Instagram Groeiservice
  • Professionele Instagram en Facebook pagina
  • Bespaar uren per week
  • Vast bedrag per maand, geen verassingen
  • Kick-off kennismakingsgesprek
  • Sociale kanalen die aansluiten bij jouw bedrijf
  • Hashtags optimaal inzetten voor meer bereik
  • Periodieke voortgangsgesprekken

Klanten beoordelen ons met een 4,4 uit 5 op Trustpilot

De 3 stappen naar succes op social media

1. Intake

Na je aanmelding gaan we jou koppelen aan een van onze content specialisten. Die zal vervolgens een kennismakingsgesprek met je inplannen om alles over je pagina door te nemen. Samen bedenken jullie de best mogelijk contentstrategie en opperen we ideeën voor een sterke pagina. Samen bedenken we een strategie die ervoor zorgt dat jouw kanalen er met kop en schouders bovenuit steken

2. Aan de slag

Wanneer jouw specialist een duidelijk beeld heeft over wat je wilt bereiken gaat hij/zij aan de slag met jouw socials.
Wij vertalen jouw kernwaarde naar een strak en bijpassend overzicht. Wij maken een content kalender, en bespreken deze uitvoerig met jou. Op basis van jouw feedback passen we deze aan en gaan we aan de slag.

3. Let's keep it up!

Nu je jouw social media volledig hebt uitbesteed kun jij je bezig houden met je business. Wij monitoren, optimaliseren en passen waar nodig je pagina aan. Hierdoor ben je verzekerd van krachtige sociale kanalen.

Per periode opzegbaar

Bij ons zit je nergens aan vast. Kies je voor een maand abonnement, dan kun je deze aan het begin van de maand gewoon stopzetten. De daarop volgende maand zal je abonnement dan stopgezet worden.

Hetzelfde geld voor een kwartaal abonnement; deze kun je aan het begin van elk kwartaal stopzetten. De daarop volgende kwartaal zal je abonnement dan stop gezet worden.

De 2 componenten van onze Management service
Wij gaan verder dan enkel social media beheer

1
Social media beheer

• 2 x per week posten

• Instagram + Facebook 

• Vaste content specialist

• Posts door plaatsen in story’s

• Posten op de beste tijdstippen

• Converterende hashtag analyse

• Representatief visitekaartje met een strakke lay-out

• Pagina optimalisatie

• LinkedIn management (optioneel)


2
Instagram Groeiservice

• Groeien met echte en geïnteresseerde volgers

• 2 uur per dag actief netwerken

•Volledig handmatig

• Persoonlijke groeimanager

• Organische Instagram groei

• Bereik gericht op jouw doelgroep

• Bewezen succesvolle strategie

• Bespaar 10 uur per week

• Wekelijkse en maandelijkse rapportage

Ja! Ik wil mijn socials omtoveren van gewoon naar geweldig

Onze formule voor succes

Fantastische sociale kanalen

Jouw persoonlijke content specialist ontwerpt een unieke Instagram en Facebook tijdlijn. Een tijdlijn specifiek ontworpen voor jouw bedrijf. Hiermee onderscheidt jouw pagina zich van de concurrent. We bouwen een pagina waar algoritmes van zullen houden. 

Groeien met echte en geïnteresseerde volgers

Een fantastische pagina is tof, maar natuurlijk wil je ook groei zien. Daarom combineren we standaard onze Instagram Management service met onze Groeiservice. Hierbij groeien wij handmatig jouw Instagram pagina met echte en geïnteresseerde volgers. Zo krijg je dagelijks nieuwe leads en klanten uit Instagram. 

Persoonlijke specialist met ervaring

Iedere klant krijgt een persoonlijke content specialist en een eigen groeimanager, beide met ruime ervaring op het gebied social media. Samen bouwen we aan een strategie die werkt.

Een winnende hashtag strategie

Ons werk gaat verder dan enkel content plaatsen. Hashtags kunnen het bereik op je posts enorm vergroten. Wij verzorgen jouw volledige hashtag strategie. Zodat je altijd het maximale uit je posts haalt. 

Sprongen voor op de concurrent

Social media is wat wij doen, al meer dan 4 jaar. We kennen de algoritmes beter dan ons eigen kantoor. En hier kan jij van profiteren. Wij vertalen jouw bedrijf naar sociale pagina's waar je conculega's jaloers op zullen zijn. 

Bespaar kostbare tijd en verhoog je conversie

Social media volledig uitbesteden bespaard niet alleen tijd. Kostbare tijd wat jij kan besteden aan je business. Dankzij jouw geoptimaliseerde sociale kanalen zul je meer social proof hebben, sneller groeien en meer leads en klanten uit social media halen.

Word jij ons volgende succesverhaal?

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het precies?

Nadat jouw aanmelding is voltooid zal jouw eigen content manager een call inplannen. Samen ontwikkelen jullie een content strategie die aansluit bij jouw bedrijf of brand. Na deze call kun jij al jouw content uploaden in onze Google Drive. Jouw eigen manager ontwerpt een strakke tijdlijn en maakt jouw content kalender. Als deze af is kun je goedkeuring geven of aanpassingen doorsturen.Wij verzorgen verder de rest. Zoals het posten, de juiste hashtags kiezen en monitoren en analyseren van jouw pagina. In de periodieke voortgangsgesprekken of tussentijds geven advies en optimaliseren we de strategie. Dat niet alleen, direct na aanmelding gaat jouw persoonlijke groeimanager ook aan de slag. Deze zal elke dag gaan netwerken met jouw doelgroep op Instagram. Zodoende zal jouw pagina gaan groeien met kwalitatieve volgers.

Wat gebeurd er met mijn pagina als ik opzeg?

Niks, alles blijft staan. Jouw volgers en alle content blijft staan. Zo behoudt je je prachtige tijdlijn en kun je verder gaan waar wij zijn gebleven.

Ik heb me aangemeld, wat nu?

Tof dat je, je hebt aangemeld! Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Vervolgens zal een van onze experts contact met je opnemen om aan de slag te gaan.

Groei ik ook met volgers?

Ja, onze Management service is altijd in combinatie met onze innovatieve Instagram Groeiservice. Hierdoor wordt je niet alleen ontzorgt in het posten van content, maar ook in je groei. Zo bereiken we het maximale resultaat en bedienen we jou van A tot Z.

Maken jullie ook mijn foto's?

Nee, jij levert zelf de content (foto's en video's) aan via Google Drive. Wij zorgen voor de rest! Wij plaatsen de content op de beste tijden, maken een prachtige feed en verzorgen de hashtags. Hierdoor creëer je een professionele social media strategie voor jouw bedrijf.

Wat is de duur van de overeenkomst? 

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar, een kwartaalabonnement per kwartaal etc. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

Ja, tover mijn socials om van gewoon naar geweldig!