Instagram Managementservice

Jouw Instagram pagina van gewoon naar geweldig?

Laat dé Instagram experts van Nederland jouw Instagram pagina beheren.

Volledig ontzorgd op Instagram

Geen zorgen meer over het posten van content

Wij posten jouw content op de juiste momenten voor de beste engagement.

hashtag

Altijd de beste hashtags bij je posts

Wij gebruiken de juiste hashtags voor elke posts. Op deze manier heb je altijd het beste bereik binnen jouw doelgroep.

checking

Pagina optimalisatie

Wij optimaliseren jouw pagina zodat deze het beste aansluit bij jouw doelgroep en het Instagram algoritme.

Jouw persoonlijke Instagram manager

Je krijgt een eigen Instagram paginamanager die jouw pagina van A tot Z gaat beheren.

Continuïteit op je Instagram pagina

Continuïteit is enorm belangrijk op Instagram, met onze dienst verzeker je jezelf hiervan.

Groeien met geïnteresseerde volgers

Onze Instagram management service is altijd in combinatie met onze groeiservice. Hiermee groei je dus ook structureel met echte volgers.
Alain en Mischa voor gebouw

Laat dé Instagram experts van Nederland jouw pagina beheren

Met de Instagram Managementservice ga je voor het beste resultaat voor jouw Instagram pagina. Of je nu een bedrijfspagina, een persoonlijke pagina of een repost pagina hebt, wij regelen het voor je.

Jouw eigen Instagram expert post jouw content op de beste momenten en verhoogt zo je engagement en volgers binnen jouw doelgroep. Wij bekijken jouw content en stemmen deze af of je doelgroep, zo ontvang je meer waardevolle en geïnteresseerde volgers voor jou of je business.

Wij verzorgen je Instagram pagina van A tot Z

Wij plaatsen de beste content

Jij levert ons jouw content en de beschrijving, wij posten deze op de juiste momenten. Wij zorgen voor het best haalbare bereik. We optimaliseren je pagina, ontwikkelen een krachtige hashtag strategie en monitoren alles.


Wij ontwerpen een fantastische feed

Wij posten 2 keer per week de beste foto's of video's voor jou op Instagram. In een op maat gemaakte feed die past bij jouw bedrijf. Zo creëer je continuïteit en zul je meer bereik krijgen binnen je doelgroep.


Wij richten je pagina optimaal in

Wij gaan voor kwaliteit. Wij richten jouw pagina strak en passend in. Zo herkent je doelgroep zich in jou of je business en zul je meer volgers creëren.


Wij verzorgen je gehele Instagram pagina

...zodat jij je kunt focussen op je bedrijf

Wat onze klanten zeggen

Heel blij met de resultaten
"Ik ben heel blij met Social Compass. Instagram is zo lastig te begrijpen vind ik, het verandert constant en nu ik bij Social Compass ben voel ik dat ik niets mis. Als ik een e-mail stuur antwoorden ze heel snel, ze zijn duidelijk en goed bereikbaar en in het Nederlands.

Ik heb meer tijd nu om me bezig te houden met mijn werk, wat ik heel graag wil. Ik vond het heel spannend om mijn Instagram account zo te delen, nog steeds vind ik dat, als ik iets niet begrijp of vragen heb door dat ze goed bereikbaar zijn voel ik me telkens gerustgesteld. Aanrader!"
Helena - helenaandsisters
Zeer tevreden

"We zijn zeer tevreden over de resultaten die de samenwerking met Social Compass ons heeft opgeleverd. We zien ons bedrijf effectief groeien.


Bovendien staat Social Compass steeds ter beschikking om vragen onmiddellijk te beantwoorden en te zoeken naar een model op maat."

Julie Loeckx - MONTREAL
Betrokken en gericht
Social Compass is betrokken en hebben zich goed op onze fashion producten ingeleefd. Het team oppert ideeën, verbeter voorstellen en geven duidelijk aan wat, wanneer, wie, etc... Er wordt tijdig geëvalueerd, ingesprongen op onverwachte gebeurtenissen en ze geven duidelijke samenvattingen van hun werkzaamheden en resultaten.


Ze zijn o.a. gefocust op het laten groeien van je bedrijf met relevante volgers op social media die écht waardevol en passend zijn bij het merk. Het afwisselende online en persoonlijke contact met Social Compass ervaren we als professioneel en zeer prettig.
Joran van Dam - Staunton Legend

Enkele voorbeelden van ons werk

LXRY Home

Bij een organisatie die zich bezig houdt met de verhuur van luxe woningen en appartementen hoort een pagina die aansluit bij deze kernwaardes. Hiervoor combineren we krachtige content met een prachtig filter en een subtiele overlay-grid. Hiermee accentueren we de kernwaardes: pure ontspanning, ultiem geluk en totale luxe. Dit hebben we vertaald naar een pagina waarbij dit in één oogopslag zichtbaar is.

Staunton Legend

Van een pagina met weinig continuïteit naar een strak en verzorgd geheel wat het label echt representeert: luxe, travel & comfort. Binnen de fashion is een strakke en verzorgde pagina een must en dat is wat we hier hebben gecreëerd.Door goed te luisteren naar de kernwaardes van het merk hebben we in korte tijd een content kalender kunnen neerzetten waarmee de bezoeker in 1 oogopslag een totaalbeeld krijgt van het merk. 

Chef Steven Klein Nijenhuis

Een sterre chef gaat voor extreme kwaliteit in al zijn gerechten. Dit is exact wat wij hier met de Instagram pagina ook hebben gedaan. Goede kwaliteit foto's gecombineerd in een strak en verzorgd geheel. Zodat de Instagram pagina dezelfde kwaliteit uitstraalt zoals de gerechten. Waardoor de gerechten zowel in het restaurant als online de uitstraling krijgen die ze verdienen. 

Alain Wassenaar

Van een startende fashion en lifestyle pagina in korte tijd naar een professionele influencer pagina. Dankzij het strakke geheel en betere bewerking op de foto's ziet de pagina er in korte tijd een professioneler uit. Waardoor extra groei gestimuleerd is en de engagement verhoogd is. Als. gevolg zijn het aantal aanvragen voor samenwerkingen ruim verdubbeld.

Meer van ons werk

Instagram Management Service

 • Een persoonlijke content specialist
 • Altijd icm onze unieke Groeiservice
 • Professionele Instagram pagina
 • Volledig in lijn met de laatste updates van Instagram
 • Bespaar uren per week
 • Vast bedrag per maand, geen verassingen
 • Continuïteit op je Instagram pagina
 • Strakke en verzorgde feed
 • Hashtags optimaal inzetten voor meer bereik

Klanten beoordelen ons met een 4,4 uit 5 op Trustpilot

Dit is hoe wij van jouw pagina een succes maken

Intake

Na je aanmelding gaan we jou koppelen aan een van onze content specialisten. Die zal vervolgens een gesprek met je inplannen om alles over je pagina door te nemen. Samen bedenken jullie de best mogelijk contentstrategie en opperen we ideeën voor een sterke pagina. 

Aan de slag

Wanneer jouw specialist een duidelijk beeld heeft over wat je wilt bereiken gaat hij/zij aan de slag met jouw Instagram pagina.
Wij vertalen jouw kernwaarde naar een strak en bijpassend overzicht. Wij maken een content kalender, en bespreken deze uitvoerig met jou. Op basis van jouw feedback passen we deze aan en gaan we aan de slag.

Let's keep it up!

Nu je jouw Instagram volledig hebt uitbesteed kun jij je bezig houden met je business. Wij monitoren, optimaliseren en passen waar nodig je pagina aan. Hierdoor ben je verzekerd van een krachtige Instagram pagina, ongeacht nieuwe updates vanuit Instagram. 

Begin nu met jouw Instagram succes!

Per maand

549,-
489,-
(excl. btw)
 • 2 posts per week
 • Incl onze Instagram Groeiservice
 • Pagina optimalisatie
 • Hashtag analyse
 • Eigen Instagram content manager
 • Fantastische Instagram feed
 • Groeien met echte en geïnteresseerde volgers
 • Volledig ontzorgd
 • Volledig handmatig
 • Bewezen strategie
 • Continueer jouw Instagram pagina
 • Bereik je doelgroep
 • Meer leads en klanten uit Instagram
 • Elke periode op te zeggen
Beste keuze! 68% kiest voor deze optie

Per kwartaal

1539,-
1369,-
(excl. btw)
 • 2 posts per week
 • Incl onze Instagram Groeiservice
 • Pagina optimalisatie
 • Hashtag analyse
 • Eigen Instagram content manager
 • Fantastische Instagram feed
 • Groeien met echte en geïnteresseerde volgers
 • Volledig ontzorgd
 • Volledig handmatig
 • Bewezen strategie
 • Continueer jouw Instagram pagina
 • Bereik je doelgroep
 • Meer leads en klanten uit Instagram
 • Elke periode op te zeggen

Per periode opzegbaar

Bij ons zit je nergens aan vast. Kies je voor een maand abonnement, dan kun je deze aan het begin van de maand gewoon stopzetten. De daarop volgende maand zal je abonnement dan stopgezet worden.

Hetzelfde geld voor een kwartaal abonnement; deze kun je aan het begin van elk kwartaal stopzetten. De daarop volgende kwartaal zal je abonnement dan stop gezet worden.

Ja! Ik wil mijn Instagram pagina omtoveren van gewoon naar geweldig

Onze formule voor succes

Een fantastische Instagram pagina

Jouw persoonlijke content specialist ontwerpt een unieke Instagram tijdlijn. Een tijdlijn specifiek ontworpen voor jouw pagina. Hiermee onderscheidt jouw pagina zich van de concurrent. We bouwen een pagina waar het Instagram algoritme van zal houden. 

Groeien met echte en geïnteresseerde volgers

Een fantastische pagina is tof, maar natuurlijk wil je ook groei zien. Daarom combineren we standaard onze Instagram Management service met onze Groeiservice. Hierbij groeien wij handmatig jouw Instagram pagina met echte en geïnteresseerde volgers. Zo krijg je dagelijks nieuwe leads en klanten uit Instagram. 

Persoonlijke specialist met ervaring

Iedere klant krijgt een persoonlijke content specialist met ruime ervaring op Instagram. Samen bouwen we aan een Instagram pagina die converteert! 

Een winnende hashtag strategie

Ons werk gaat verder dan enkel content plaatsen. Hashtags kunnen het bereik op je posts enorm vergroten. Wij verzorgen jouw volledige hashtag strategie. Zodat je altijd het maximale uit je posts haalt. 

Sprongen voor op de concurrent

Instagram is wat wij doen, al meer dan 4 jaar. We kennen het algoritme van Instagram beter dan ons eigen kantoor. En hier kan jij van profiteren. Wij vertalen jouw bedrijf naar een Instagram pagina waar je conculega's jaloers op zullen zijn. 

Bespaar kostbare tijd en verhoog je conversie

Instagram volledig uitbesteden bespaard niet alleen tijd. Kostbare tijd wat jij kan besteden aan je business. Dankzij jouw geoptimaliseerde Instagram pagina zul je meer social proof hebben, sneller groeien en meer leads en klanten uit Instagram halen.

Ben jij er klaar voor?

Veel gestelde vragen

Ik heb me aangemeld, wat nu?

Tof dat je, je hebt aangemeld! Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Vervolgens zal een van onze experts contact met je opnemen om aan de slag te gaan.

Wat gebeurd er met mijn pagina als ik opzeg?

Niks, alles blijft staan. Jouw volgers en alle content blijft staan. Zo behoudt je je prachtige tijdlijn en kun je verder gaan waar wij zijn gebleven.

Hoeveel volgers moet ik hebben om te kunnen starten

Onze manier van werken werkt voor ieder account, van elke grote. Het maakt niet uit of je 50 of 5.000 volgers hebt! Elk account krijgt de zelfde excellente aandacht!

Groei ik ook met volgers?

Ja, onze Managementservice is altijd in combinatie met onze innovatieve Groeiservice. Hierdoor wordt je niet alleen ontzorgd in het posten van content, maar ook in je groei. Zo bereiken we het maximale resultaat en bedienen we jou van A tot Z.

Maken jullie ook mijn foto's?

Nee, jij levert zelf de content (foto's en video's) aan via Google Drive. Wij zorgen voor de rest! Wij plaatsen de content op de beste tijden, maken een prachtige Instagram feed en verzorgen de hashtags. Hierdoor creeer je een sterke Instagram pagina voor jouw bedrijf.

Wat is de duur van de overeenkomst? 

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar, een kwartaalabonnement per kwartaal etc. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

Ja! Ik wil mijn Instagram pagina uitbesteden aan experts

arrow_drop_up arrow_drop_down