arrow_drop_up arrow_drop_down

Bedankt voor je aanmelding! Maar wacht nog even, we hebben nog wat voor je!

Je zult zometeen een mailtje ontvangen met het Instagram Groeiplan. Hieronder hebben we nog wat speciaals voor je.

De #1 Instagram Groei Service van Nederland

Wij zorgen voor meer, echte volgers uit jouw doelgroep

Ja ik wil groeien op Instagram

Groei geïnteresseerde volgers

De Instagram groei service laat jouw pagina groeien met echte volgers uit jouw doelgroep.

Bereik gericht jouw doelgroep

Toon jouw content aan geïnteresseerde mensen binnen jouw niche

Jouw persoonlijke Instagram assistent

Jij krijgt jouw eigen Instagram assistent die handmatig zorgt voor jouw succes


Wekelijkse en maandelijkse rapportages 

Elke week en maand ontvang je een rapport over de voortgang van je pagina

Meer bereik voor jouw brand

Bereik meer personen met jouw content

Altijd up-to-date met Instagram updates

Wij passen onze strategie aan op het al door veranderende algoritme van Instagram

Werk samen met dé Instagram experts van Nederland

3 jaar geleden begon ik met mijn Instagram avontuur. Sinds mijn start heb ik meerdere Instagram pagina's opgebouwd en ontwikkeld, door het uitvoeren, testen en verbeteren van alle denkbare groeistrategieën. Mijn persoonlijke pagina is met meer dan 50.000 volgers gegroeid in minder dan 2 jaar. Samen met mijn broer heb ik Social Compass opgericht, om meer mensen te helpen met succes op Instagram. 

Door intensief  te testen, op meer dan 100 Instagram pagina's, weten wij precies wat werkt en wat niet, voor ieder soort pagina.

Wij doen alles handmatig en jouw account wordt beheerd door een Social Compass Instagram Expert. Ons team heeft niet alleen kennis van groeien, maar kent ook het Instagram algoritme als geen ander. Geen nep-volgers, enkel geïnteresseerde mensen. 

Ja, dat wil ik!

Jij maakt toffe content, wij doen de rest

Het bereiken van de juiste mensen

Jij beschrijft jouw doelgroep, wij onderzoeken waar op Instagram we deze kunnen vinden. 


Wij gaan voor echt

Wij groeien jouw pagina organisch en volledig handmatig. Geen bots of computersoftware. Wij doen het harde werk, geen short-cuts. 


Een sterkere Instagram pagina

Wij gaan dagelijks actief netwerken met jouw community. Zo creëer je meer waarde en zal je pagina sterker worden, dag in dag uit.


Wij zorgen voor meer volgers...

...zodat jij je bezig kunt houden met de leuke onderdelen op Instagram

Dat wil ik!

Deze en meer dan 30 klanten gingen je voor

"Tot nu toe bevallen de resultaten mij erg goed. Er wordt snel gereageerd op vragen. Kort om: goede service!"

Kai Sanstra - Instagram Influencer

"Het aantal volgers zijn explosief gestegen! Het contact is goed en er wordt goed ingespeeld op de wensen."
Raoul van Hijfte - Sqoupe

Dit is hoe wij van jouw Instagram pagina een succes maken

Intake

Na jouw aanmelding stellen stellen wij jou een aantal vragen over wat je wilt bereiken op Instagram. Zo willen we weten wat je doelgroep is en wat je doelen zijn op dit gebied

Aan de slag

Wanneer we genoeg weten over wat je wilt bereiken gaan wij aan de slag met het bereiken van jouw doelgroep. Dit doen wij door actief te netwerken met hen. Dit houdt in: foto's liken, comments liken, volgen en ontvolgen. Dit doen we volledig handmatig. Jij kunt je ondertussen bezig houden met de leuke onderdelen van Instagram zoals het maken en posten van content en het liken van jouw vriend zijn lieveheersbeestjes collectie.

Let's keep going!

Na 2 weken zul je al verschil merken in het aantal volgers. Wij zijn hierdoor meer te weten gekomen over je doelgroep en kunnen nu nog beter deze benaderen. Je blijft dus lekker doorgroeien! Wij houden je op de hoogte door wekelijkse en maandelijkse rapportages. Je kunt je vooruitgang ook real-time volgen via jouw eigen portaal. 

"Ik vind dit een zeer geslaagde service. Zijn heel vriendelijk en geen vraag is te gek! De communicatie is enorm goed en ze anticiperen meteen als je een vraag/ suggestie hebt. Ik ben erg tevreden. Echt top!"
Stan Dannijs - Instagram Influencer
"18 duizend volgers in 5 maanden. Dankzij de goed werkende strategie zijn wij nu de autoriteit in onze niche geworden!

Kortom, heel tevreden!"

Explore The Luxx
"Meer dan 100 volgers per week, goede klanten service ook. De resultaten zijn boven verwachting, had er eerder mee moeten beginnen. Je kan tegenwoordig niet zonder een goede Instagram profiel en waardevolle volgers. Het team van Social Compass helpt hier erg goed bij."
Men Style Legends

Begin nu met jouw Instagram succes!

Beste keuze! 78% kiest voor deze optie 

Per kwartaal


Beste keuze!

717,-
417,-
 • Groeien met echte en geïnteresseerde volgers
 • Meer engagement en een sterkere pagina
 • Wekelijkse en maandelijkse rapportage
 • Real-time analytics via ons eigen portaal
 • Ongelimiteerd groeien
 • Eigen doelgroep opgeven
 • Locatie-targetting
 • Geslacht-targetting
 • Bewezen strategie
 • Jouw eigen Instagram assistent
 • Volledig handmatig
 • Elke periode op te zeggen

Per maand


239,-
149,-
 • Groeien met echte en geïnteresseerde volgers
 • Meer engagement en een sterkere pagina
 • Wekelijkse en maandelijkse rapportage
 • Real-time analytics via ons eigen portaal
 • Ongelimiteerd groeien
 • Eigen doelgroep opgeven
 • Locatie-targetting
 • Geslacht-targetting
 • Bewezen strategie
 • Jouw eigen Instagram assistent
 • Volledig handmatig
 • Elke periode op te zeggen

Per periode opzegbaar

Bij ons zit je nergens aan vast. Kies je voor een maand abonnement, dan kun je deze aan het begin van de maand gewoon stopzetten. De daarop volgende maand zal je abonnement dan stopgezet worden.

Hetzelfde geld voor een kwartaal abonnement; deze kun je aan het begin van elk kwartaal stopzetten. De daarop volgende kwartaal zal je abonnement dan stop gezet worden.

Johnno de Vos

Vos Koffie

 

"De samenwerking met Social Compass is professioneel en modern. Door de vele kennis en gedrevenheid gaat mijn Instagram pagina enorm goed. We communiceren wanneer nodig. Dit kan op de manieren die mij het beste uitkomen. Mijn bereik op Instagram is meerdere malen vergroot dankzij de Social Compass Groei Service."

Nog meer voordelen

Groei echte volgers en versterk je pagina

Wij zorgen er handmatig voor dat jouw Instagram community actief betrokken blijft, zodat je nieuwe volgers krijgt een en hoge engagement op je pagina behoudt.

Wij gaan voor 100% echte volgers, die we met de hand selecteren. Jij vertelt ons jouw doelgroep, wij gaan actief netwerken

 Echte volgers en echte engagement is de beste strategie voor de lange termijn. Wij laten je pagina organisch groeien en volledig handmatig

Geen bots of computersoftware. Het inzetten van bots is namelijk in strijd met de voorwaarden van Instagram.


Professionaliteit uitstralen met jouw pagina

Door meer echte en geïnteresseerde volgers te hebben kom je professioneler over en kun je met je Instagram pagina veel meer bereiken.

Op basis van jouw niche gaat jouw persoonlijke Instagram expert aan de slag met jouw account. Deze gaat handmatig zorgen voor jouw Instagram succes! 

Bereik de juiste mensen op Instagram en verwezenlijk jouw doelen! Behaal meer succes, meer klanten en omzet met onze unieke groei methode. Jij zorgt voor toffe content, wij zorgen ervoor dat de juiste mensen jouw content zien. 


Ja, ik wil exponentieel mijn Instagram pagina laten groeien!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het precies?

Vertel ons over jouw account en beschrijf jouw doelgroep. Aan de hand van jouw opgegeven data gaan wij actief netwerken met jouw doelgroep (likes, commments liken, volgen en ontvolgen) vanaf jouw account. Op deze manier zal jouw account opvallen en zullen je volgers groeien. Wij doen dit volledig handmatig, dus geen bots of software. Iedere klant krijgt een eigen accountmanager die zich inzet om van jouw pagina een succes te maken.

Hoeveel groei kan ik verwachten?

De hoeveelheid groei is moeilijk te bepalen en ligt aan een groot aantal factoren zoals, het algoritme van dat moment, kwaliteit foto's, hoogte van de engagement, hoeveelheid volgers op dit moment, type pagina en niche. Wij streven naar 300 - 1000 volgers per maand. Ons doel is niet alleen meer volgers, maar ook bij een grotere pagina waarde. Daarmee kun je uiteindelijk meer rendement halen uit je Instagram pagina. 

Hoe kan ik betalen?

Wij accepteren iDeal en Bancontact. Bij de eerste betaling geef je een mandaat af. In het vervolg wordt het bedrag automatisch van je rekening af geschreven.

Is de service veilig?

Ja! Wij werken volledig handmatig, dit is volledig in lijn met de gebruikersvoorwaarden van Instagram. Daarnaast blijven we altijd binnen de limieten van Instagram, zo houden wij jouw pagina veilig.

Posten jullie ook foto's op mijn account?

Nee, jij blijft zelf foto's posten. Jij zorgt voor de content, wij zorgen ervoor dat meer mensen jouw content zien!

Hoe loggen jullie in op mijn account?

Via ons eigen portaal kun je veilig je gegevens uploaden. Na 3-6 dagen zal de accountmanager inloggen op jouw account. Omdat dit een inlog is die nog niet eerder is voorgekomen, zal Instagram een beveiligingsmelding versturen naar jou. Dit kan een 6-cijferige code zijn of een melding met: was jij dit? Mocht je een code ontvangen, stuur deze dan zsm door naar info@socialcompass.nl. De code is een beperkte tijd geldig en zo kan de accountmanager zo snel mogelijk aan de gang. Mocht je een pop-up krijgen met: we hebben een ongebruikelijke inlog gedetecteerd. Kies dan voor de optie: Dit was ik. Zo geef je de accountmanager toegang en kan hij aan de slag.

Kan ik mijn account als normaal gebruiken?

Jazeker, onze diensten bevinden zich op de achtergrond. Houd er wel rekening mee dat je niet veel mensen gaat volgen of ontvolgen. Het zou geweldig zijn als je, je eigen acties beperkt tot een normaal niveau. Het advies is om niet te veel accounts te gaan volgen of te ontvolgen. Wij zijn er immers voor om deze extra acties voor jou uit handen te nemen.

Wat gebeurd er met mijn volgers als ik opzeg?

Niks, alle volgers blijven staan. Dit zijn namelijk echte mensen die organisch met jouw pagina interactie hebben uitgeoefend. 

Ik heb me aangemeld, wat nu?

Tof dat je, je hebt aangemeld! Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Daarna ontvang je een mail om veilig je gegevens te uploaden in ons portaal en ontvang je een mail met toegangslink tot ons analytics portaal. Als wij jouw gegevens hebben zal de accountmanager inloggen op jouw pagina en gaan starten. Dit kan 3 tot 6 dagen duren na aanmelding.

Krijg ik nep-volgers of nep-likes?

Nee! Wij werken volledig handmatig en netwerken actief met jouw doelgroep. Dit zorgt voor organische groei van jouw account. Wij kopen geen nep-volgers of nep-likes voor jouw account.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Over het algemeen zul je direct nadat wij starten resultaten zien. Houd rekening met een opwarm periode van 1-3 weken. Het Instagram algoritme kan negatief getriggerd worden als je direct veel acties uitvoert. Daarom bouwt de accountmanager langzaam de hoeveelheid acties per dag op.

Hoeveel volgers moet ik hebben om het goed te laten werken?

Onze manier van werken werkt voor ieder account, van elke grote. Het maakt niet uit of je 50 of 5.000 volgers hebt! Elk account krijgt de zelfde excellente aandacht!

Ja! Ik wil exponentieel groeien!